НИП Комерс ООД Добрич предлага на своите клиенти пълно счетоводно обслужване. Изготвяне на ДДС справки, дневници за покупки и продажби, пълна данъчна защита и финансови консултации.

Основните дейности на НИП комерс, гр. Добрич, са счетоводно обслужване, годишно приключване, осигуряване, личен състав, трз, трз, застраховане, застраховане, годишно приключване, социално и здравно осигуряване, регистрация на фирми, пререгистрация, финансов анализ, качество, професионален, фирма, анализ, осигуровки, здравно, защита, данъчна, счетоводство, разработване

Уеб дизайн: ТОМАР Електроникс www.tomarbg.com

Личен състав и ТРЗ

Едва ли има човек, който да обича да чака на голяма опашка, да попълва купчини от документи и да губи ценното си време, потъвайки в бюрократичните води на държавната администрация. А именно това ще ви се наложи да правите, ако решите сами да водите личния състав на вашата фирма. Ето защо, счетоводна къща "НИП Комерс" ще поеме тази тежест от плещите ви, а вие ще можете спокойно да се отдадете на всички останали творчески аспекти на вашия бизнес и ще имате повече време за вашите клиенти и партньори. В тази връзка, предлагаме на вашето внимание следните услуги, свързани с управлението на личния състав: