НИП Комерс ООД Добрич предлага на своите клиенти пълно счетоводно обслужване. Изготвяне на ДДС справки, дневници за покупки и продажби, пълна данъчна защита и финансови консултации.

Основните дейности на НИП комерс, гр. Добрич, са счетоводно обслужване, годишно приключване, осигуряване, личен състав, трз, трз, застраховане, застраховане, годишно приключване, социално и здравно осигуряване, регистрация на фирми, пререгистрация, финансов анализ, качество, професионален, фирма, анализ, осигуровки, здравно, защита, данъчна, счетоводство, разработване

Уеб дизайн: ТОМАР Електроникс www.tomarbg.com

Застраховане

Както при всяка специфична услуга, и при купуването на застрахователни пакети е по-добре да се използват услугите на професионалисти. В застраховането има два вида посредници - застрахователни агенти и лицензирани застрахователни брокери. Разликата между брокер и агент е, че агентът работи за един застраховател, а застрахователният брокер може да работи за няколко или дори за всички лицензирани застрахователи. Предимствата на ползването на брокер са в събраната на едно място информация и опит, която е налична за клиента напълно безплатно. Естествено, в реалността не всички брокери получават еднаква отстъпка от застрахователите, така че теоретично също има почва за злоупотреба с доверието на клиента. Именно затова е по-добре да се ползват брокери с добра репутация и опит. Другото голямо предимство на добрите брокери е консултантската помощ в случай на застрахователно събитие. Счетоводна къща НИП Комерс като партньор на ВЕЛМАР Брокерс в услуга на Вашия бизнес предлага следните застраховки:

Клиентите на счетоводна къща НИП КОМЕРС ползват специални преференциални условия.