НИП Комерс ООД Добрич предлага на своите клиенти пълно счетоводно обслужване. Изготвяне на ДДС справки, дневници за покупки и продажби, пълна данъчна защита и финансови консултации.

Основните дейности на НИП комерс, гр. Добрич, са счетоводно обслужване, годишно приключване, осигуряване, личен състав, трз, трз, застраховане, застраховане, годишно приключване, социално и здравно осигуряване, регистрация на фирми, пререгистрация, финансов анализ, качество, професионален, фирма, анализ, осигуровки, здравно, защита, данъчна, счетоводство, разработване

Уеб дизайн: ТОМАР Електроникс www.tomarbg.com

Данъчни консултации и защита

Старите хора обичат да казват, че с питане и до Цариград се стига. И са прави. Винаги, когато имате някакви въпроси, колебания, съмнения или просто искате достъп до компетентно мнение, можете да ползвате нашите консултантски услуги. Консултацията е начин да спестите време и средства, начин да получите желаната и полезна за Вас информация и бързо да се ориентирате в постоянно променящата се макроикономическа обстановка в страната ни. Искате да бъдете в час? Тогава сверете часовниците си с нас - ние винаги ще даваме точното време! Нашата фирма поема цялостното ви представяне пред Данъчна служба! Така че спокойно можете да изхвърлите всички магически послания от офиса си - вместо това си купете цвете, сложете на бюрото си снимка на любимото същество и работете с усмивка. Ние поемаме отговорността за подаване на данъчните декларации, за изпълняване на всички данъчни изисквания, свързани с дейността на вашата фирма. Предлагаме ви: